SoferOnline - Indicator (semn de circulație) Iesire din localitate 2021 din Indicatoare de orientare

Indicatoare de orientare

Iesire din localitate

Se amplaseaza la iesirea dintr-o localitate.

Se amplaseaza la iesirea dintr-o localitate.

Adaugă un Comentariu
Anonymous22.02.2021, 08:41

Ce dimensiuni au indicatoarele

replyRăspunde
Maria Suciu23.02.2021, 06:08

Noi nu comercializam indicatoare. Referitor la dimensiune, depinde de indicator. Acesta din imagine ar trebui sa aiba cam 100x30cm (a nu se considera informatie oficiala). Nu e nevoie sa stiti dimensiunile indicatoarelor pentru examen.

replyRăspunde
Anonymous23.09.2019, 11:03

Nu este clar, in legislatia rutiera actuala, daca exista OBLIGATIVITATEA amplasarii indicatorului de "iesire din loc", respectiv F49. Multumesc anticipat pt un raspuns autorizat !

replyRăspunde
Anonymous22.04.2021, 10:02

A se vedea art 66 alin (6) din care rezultă clar ca, în cazul specific de indicator rutier "intrare în localitate" la care este atașată și restricția (limitarea) de viteză, SE IMPUNE OBLIGAȚIA EXISTENȚEI ȘI A INDICATORULUI RUTIER "IEȘIRE DIN LOCALITATE" pentru a se identifica prin acest indicator SFÂRȘITUL RESTRICȚIEI DE VITEZĂ impusă și atașată la indicatorul de "intrare în localitate". A se analiza sintagma din textul art66 al6 : ..." restricția sau interdicția rămân valabile PÂNĂ LA ÎNTÂLNIREA INDIC IEȘIRE din localitate", ceea ce implică OBLIGATIVITATEA EXISTENȚEI ȘI A INDIC RUTIER "IEȘIRE", cele două indic rut fiind obligatoriu AMPLASATE "LA PACHET". Aștept comentariul dvs cu privire la RĂSPUNSUL MEU, pentru care vă și mulțumesc anticipat !

replyRăspunde