314. Este permisă trecerea peste marcajul longitudinal format dintr-o linie continuă şi alta discontinuă?
- A. da, dacă marcajul nu este într-o curbă;
- B. da, dacă linia discontinuă este cea mai apropiată de vehicul în direcţia de mers;
- C. nu, chiar în cazul în care linia discontinuă este cea mai apropiată de vehicul.
Explicație
(3) În cazul marcajului longitudinal format dintr-o linie continuă şi una discontinuă alăturate, conducătorul de vehicul trebuie să respecte semnificaţia liniei celei mai apropiate în sensul de mers.
Buna seara.Aceste întrebări pica și la sală?
Da. Întrebările din aplicația SoferOnline sunt cele oficiale (identice cu cele de pe site-ul poliției) și sunt actualizate pentru anul în curs. Chestionarele de pregătire sunt create după modelul celor de la sală, pe timp și cu un număr maxim de greșeli.
poate sami spuna si mie cineva daca aceasta aplicatie estebuna pentru examen va rog
Da este foarte bună aplicația
Mergi sigur pregătit la examen deoarece aplicația conține întrebări actualizate conform DRPCIV/DGPCI. Mult succes la examen!
Cum adica
Conform explicatiei, în cazul marcajului longitudinal format dintr-o linie continuă şi una discontinuă alăturate, conducătorul de vehicul trebuie să respecte semnificaţia liniei celei mai apropiate în sensul de mers. Așadar, dacă linia discontinuă este cea mai apropiată de tine, îți este permisă încălcarea acesteia.
cum adică
Conform explicatiei, în cazul marcajului longitudinal format dintr-o linie continuă şi una discontinuă alăturate, conducătorul de vehicul trebuie să respecte semnificaţia liniei celei mai apropiate în sensul de mers.
Cum adica
Adica daca linia continuă are si una discontinua care e pe partea ta poti depasi