Listă întrebări DRPCIV categoria B, B1, TrCapitolul Reguli referitoare la manevre

862. La întâlnirea unui vehicul cu un ansamblu de vehicule, pe un drum public îngust, unde trecerea din sensuri opuse este imposibilă sau periculoasă, va manevra cu spatele:

  • A. ansamblul de vehicule;
  • B. vehiculul;
  • C. la libera înțelegere.

Explicație

(1) Pe drumurile publice înguste şi/sau cu declivitate, unde trecerea vehiculelor care circulă din sensuri opuse, unele pe lângă altele, este imposibilă sau periculoasă, se procedează după cum urmează: a) la întâlnirea unui ansamblu de vehicule cu un vehicul conducătorul acestuia din urmă trebuie să manevreze cu spatele;

Adaugă un Comentariu
Vasile Larisa15.05.2021, 08:51

marti am sala cum sa o iau din prima multumesc

replyRăspunde
Anonymous06.12.2018, 18:22

Cum pot sa iau sala din prima

replyRăspunde
Ciceu Andrei07.12.2018, 07:38

Salut. Prima dată, îți recomand să faci întreg modulul de pregătire ( capitole și întrebări). Aplicația îți va indica cât să înveți zilnic, dacă introduci data la care vrei să fii compet pregătit. Îți sugerez să alegi o dată cu câteva zile înainte de examenul teoretic, iar în ultimele zile să faci chestionare recapitulative. După ce ai trecut minim o dată prin toate cursurile, să te axezi pe chestionare. Astfel, aplicația va observa care sunt întrebările pe care nu le stăpânești și le va repeta. O întrebare se consideră cunoscută după ce ai răspuns corect de 2 ori consecutiv. Spor la învățat!

replyRăspunde