Listă întrebări DRPCIV categoria B

Capitolul Sancțiuni și infracțiuni

169. Cum se pedepseşte conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul din categoria C, de către o persoană al cărei permis este valabil pentru categoria B?

a) penal;

b) contravenţional;

c) amendă contravenţională şi reţinerea permisului de conducere.

Explicație

(2) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv sau permisul i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule in Romania se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.

Adaugă un comentariu

{0}|{1} 1 comentariu|]1,Inf[1 comentarii

De către Anonymous - July 8, 2019 12:06
nu inteleg aceste teste ! Atat timp cat sunt 2 intrebari corecte iar eu dau decat una dinte cele doua imi ia in considerare gresit iar asta nu-i normal! Cand te duci sa dai sala nu o sa iti arate gresit daca ras doar cu o intrebare corecta nu cu doua ! Deci aplicatia asta nu e buna
De către Anonymous - August 24, 2019 17:13
:))) lasa-te
De către Anonymous - August 5, 2019 02:14
sunt de acord, de ce sunt 2 întrebări corecte...
De către Andrei Ciceu - July 8, 2019 12:24
Salut. La întrebările cu mai multe variante, trebuie selectate toate variantele bune pentru ca întrebarea să fie considerată corectă. AȘA ESTE ȘI LA SALĂ. Dacă selectezi doar o variantă, este considerat greșit și nu vei primi nici un punct pentru întrebare.

Chestionarele de pe SoferOnline sunt create după modul de examinare oficial deci, repet, aceeași procedură o vei întâlni și la sală. Mult spor la învățat!