Te-ai gândit vreodată care este diferenţa dintre şcolile de şoferi cu peste 1000 cursanţi anual şi restul?31

Școli partenere

271.400

Cursanți

3.769.530

Chestionare rezolvate

112.260.097

Întrebări efectuateCu siguranţă într-un moment al existenţei acelei şcoli au apărut clasicele probeme cu care te confrunţi şi tu sau pe care le-ai întâlnit acum ceva timp.

Trebuie să inregistrezi cursanţii în minim 2 locuri pentru a ţine evidenţa lor, ai foarte multe acte de completat pentru dosarele de la secretariat, modificări la documente în funcţie de discounturile date… pare că nu se mai termină!

În anul 2014, aflând despre aceste probleme, am creat un sistem complet care oferă suport pe 2 direcţii:

1. O platformă de management completă pentru şcolile de condcători auto
2. Suport pentru învăţare teoretică şi examinare a cursanţilor

Mai jos vei găsi 2 materiale video în care îţi prezentăm funcţionalităţile platformei.Utilizare cont secretară

Utilizare cont profesorSistemul pe care l-am dezvoltat în ultimii ani te ajută:

  • să micşorezi volumul de muncă repetitivă, care se traduce în mai puţin stresul pentru angajaţi
  • să eviţi apariţia erorilor umane în toate procesele
  • să monitorizezi statistici pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolii
  • să ţii o evidenţă clară a tuturor clienţilor şi a tuturor documentelor create pentru aceştia (inclusiv partea financiară)
  • să modifici sau să completezi datele cursanţilor de oriunde (de acasă, de la birou sau chiar dintr-o cafenea înainte de începerea programului de lucru)


Mai mult decât atât, probabil ai observat că majoritatea cursanților vor să aibă la îndemână o aplicație pe telefon din care să se pregătească pentru examenul teoretic - ți-ar plăcea ca școala ta să fie recomandată pentru că oferă această aplicație cursanților?

Cum ar fi să le poți oferi cursanților o aplicație care să le crească satisfacția de a lucra cu tine și în final, să le crească procentul de admitere la examen?
Știm cât de important a devenit acest procent în ultimul timp…

Unele școli de șoferi au început să își pună chestionare pe website-uri. Problema este că informația nu a fost actualizată.

Lucrând cu Șofer Online, vei avea mereu la dispoziție toate informațiile actualizate.

Urmărește video-urile de mai sus și contactează-ne cu orice întrebări.
"Promoveaza metode moderne de pregatire a cursantilor pentru cresterea nivelului de pregatire asigurand viitorilor conducatori auto o pregatire corespunzatoare pentru a putea face fata cerintelor de examinare.

Prin metodele aplicate si oferite de catre SOFERONLINE, scoala de soferi SC AUTOSTART SA si cursantii scolii noastre au beneficiat de cresterea performantei scolii de soferi si ridicarea nivelului de promovabilitate la examenul pentru obtinerea permisului de conducere

Ne dorim sa colaboram in continuare cu SOFERONLINE deoarece sunt in permanenta preocupati sa imbunatateasca metodele de invatare, sunt foarte promti la cerintele scolii si tot odata foarte seriosi."0726 148 816

contact@soferonline.ro