SoferOnline - Întrebări Frecvente

Întrebări Frecvente

1. Chestionarele sunt cele oficiale, ca la sală?

Da. Chestionarele de pe SoferOnline sunt cele oficiale (identice cu cele de pe site-ul poliției) și sunt actualizate pentru anul în curs. Chestionarele de pregătire sunt create după modelul celor de la sală, pe timp și cu un număr maxim de greșeli. Rezolvă un chestionar aici: https://soferonline.ro/chestionar-auto-drpciv,

2. Mi-am uitat parola. Nu mai pot accesa contul.

Accesează această pagină de recuperare a contului, introdu e-mailul folosit la crearea contului și dă click pe recuperare parolă. Vei primi un e-mail cu datele de autentificare de pe site. În caz că întâmpini probleme la recuperare, contactează-ne pe chat sau la adresa contact@soferonline.ro

3. Contul meu a expirat. Ce trebuie să fac ?

După expirarea perioadei gratuite, trebuie să achiziționezi un cod pentru a-ți extinde contul. Codul îl poți obține de la școala de șoferi (dacă este o școală parteneră, vezi lista aici), sau poți achiziționa unul folosind metodele de plată din pagina de prelungire (din contul tău SoferOnline).

4. De ce costă aplicația?

Am ales ca aplicația SoferOnline să fie cu plată pentru a oferi un produs de calitate. În spatele site-ului se află o întreagă echipă: programatori, moderatori și creatori de conținut. Menținerea platformei implică anumite costuri, ca: domeniu, găzduire, securitate etc. Resursele din achiziții ne ajută să susținem echipa care își dedică timpul pentru această aplicație și să acoperim costurile de mentenanță. Fără acestea nu am reuși să întreținem SoferOnline! Îți mulțumim pentru înțelegere și susținere! 🦉

5. Cât costă programul de pregătire SoferOnline?

Prețul programului de pregătire diferă în funcție de perioada de prelungire aleasă. Aici găsești pachetele de prelungire pentru 1,3 sau 6 luni. Vei primi pe e-mail un cod de prelungire. De asemenea, poți să-ți prelungești contul, printr-un SMS cu textul SOFER3 la numărul 7472 sau direct din aplicație, cu cardul bancar. Prin cele 2 modalități contul se va prelungi automat, pentru o perioadă de 3 luni, iar prețul este de 10.10 euro+TVA.

6. Am achiziționat un cod de prelungire, dar nu l-am primit. Ce trebuie să fac?

Verifică încă o dată dacă nu ai primit emailul care conține codul de prelungire, inclusiv în Spam. Dacă nu îl găsești, scrie-ne la adresa contact@soferonline.ro

7. Am găsit o întrebare greșită, cum o pot corecta ?

Trimite-ne pe chat sau la adresa contact@soferonline.ro textul întrebării și greșeala pe care ai găsit-o. Vom analiza întrebarea și o vom modifica în cel mai scurt timp. Mulțumim pentru ajutor!

8. Cum să învăț cu aplicația SoferOnline?

O formulă care a dat rezultate foarte bune până acum este aceasta:
  • Prima dată fă mediul de învățare, cursul de legislație și întrebările cu explicații de la fiecare capitol. Această parte te ajută să înțelegi materia.
  • După aceea, axează-te pe chestionare și rezolvă cât mai multe. În această etapă te obișnuiești cu mediul de examen.

9. Care sunt actele necesare pentru înscrierea la școala de șoferi?

10. Ce taxă trebuie să plătesc pentru permisul de conducere?

blog
Articolul nostru îți prezintă toate actele necesare pentru înscriere:https://blog.soferonline.ro/taxa-pentru-permisul-de-conducere/

11. De ce să aleg SoferOnline?

  • Aplicația te ajută să te pregătești eficient pentru sală. Cu un algoritm unic, urmărește răspunsurile tale, repetându-le pe cele greșite, până te asigură că le stăpânești pe toate. E ca un profesor și te ajută să mergi la sală complet pregătit/ă!
  • Înveți într-un mod distractiv, prin provocări, concursuri în aplicație, exerciții zilnice.
  • Ai Planul de luat permisul, unde găsești toți pașii necesari: de la înscrierea la școală, la a te vedea cu permisul în mână.

12. Vreau să mă înscriu la școala de șoferi, ce trebuie să fac?

Felicitări pentru această alegere. Trebuie doar să intri pe pagina cu școli de șoferi din România, de pe site-ul nostru, și să alegi o școală:https://soferonline.ro/scoli-de-soferi. Mult succes!

13. Poți susține testul de ieșire din școala de șoferi cu SoferOnline?

Da, dacă școala de șoferi la care ești înscris/ă e școală parteneră SoferOnline și are implementată această procedură. Școala îți va comunica dacă este posibil acest lucru și îți va da toate detaliile necesare. Pașii generali pentru susținerea examenului sunt:
  • Instalezi aplicația SoferOnline pe telefonul tău mobil sau intri pe site-ul SoferOnline
  • Intri în contul tău (bazat pe intstrucțiunile primite de la școală).
  • Susții testul de ieșire din școală (vei primi instrucțiunile la școală, la orele de legislație)
Atenție, doar examenul de ieșire din școala de șoferi poate fi susținut în aplicația SoferOnline. Proba teoretică (sala; prima dintre cele 2 probe pentru obținerea permisului de conducere) se poate susține doar la sediul DRPCIV, din județul de care aparții.

Ai alte întrebări?

Te așteptăm să ne contactezi pe chat !