Wave Top

Parteneri ȘoferOnline

YeParking

YeParking

Parksharing app. Punem în valoare la maximum parcările, atât pentru proprietarii lor, cât și pentru șoferi!

Psiholog Stela Neamț

Psiholog Stela Neamț

Psiholog Cluj – Stela Neamț Cabinet individual de psihologie

Asociația EDIT

Asociația EDIT

Asociația pentru Educație, Dezvoltare și Implicare a Tineretului. Suntem un grup de tineri cu experiență și profesii diferite, care împărtășesc aceleași valori și sunt ghidați de un scop comun.

ShieldUP

ShieldUP

Folie protectie premium pentru telefon,tabletă, ceas și laptop. ➱ Rezistență la șocuri accidentale. ➱ Perfectă pentru suprafețe curbate. ➱ Grad redus de reflexie și refracție. ➱ Auto-vindecare- zgârieturile fine se estompează în decurs de 24 ore Folosește codul "soferonline2021" pentru discount 10%.

Hotel Moto Cluj

Hotel Moto Cluj

Găzduim / depozităm motociclete peste iarnă. Servicii opționale de întreținere și reparații. Pregătire tehnică pentru sezonul următor.

Fribaco

Fribaco

Arăți bine, arătăm bine! Frizerie, Barbershop și Coafor în Cluj-Napoca. Pe scurt Fribaco! ➱ Membrii comunității ȘoferOnline care anunță la programare apartenența la grup și ne arată aplicația instalată la Salon, vor beneficia de un spălat capilar gratuit.

West City Hotel

West City Hotel

Every place has a story, welcome to ours! ➱ Membrii comunității ȘoferOnline care anunță la programare apartenența la grup și ne arată aplicația instalată la Recepție vor beneficia de o cafea din partea casei.

Andrei Leskar

Andrei Leskar

Un canal de YouTube ce vine în ajutorul celor aflați în școala de șoferi, începătorilor și nu numai, cu un conținut și o pasiune pentru condus și mașini!

Comunitatea SoferOnline aduce împreună șoferi și viitori șoferi din întreaga țară. Vino alături de noi și informează-i pe utilizatori despre produsele și ofertele tale. Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de mai jos, iar noi te vom contacta.

Wave bottom